Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
Τροχαιο_Μονογυιος
Ελλάδα

Tροχαίο στη Βούλα: Το βίντεο με την πρόσκρουση του supercar στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τα νέα στοιχεία

Τι κατέθεσε ο Stan - Η κατεστραμμένη Ferrari δυσκολεύει τη διαδικασία

Το ανατριχιαστικό βίντεο που καταγράφει ακριβώς τη στιγμή κατά τη οποία χάνεται ο έλεγχος της Ferrari και το supercar καταλήγει στη νησίδα αλλά και αρκετές καταθέσεις περιεχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού.
Παράλληλα, αναμένεται να συμπεριληφθεί και το πόρισμα του πραγματογνώμονα, μόλις εκείνο συνταχθεί.

Το συγκεκριμένο βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Mega, από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής. Φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληξη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν τη στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Δείτε το βίντεο


Ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του επιχειρηματία, έδειξε πως ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ωστόσο είχε πολλαπλές κακώσεις στο σώμα του αλλά και εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για κακώσεις στο κρανίο και το πρόσωπο, το οποίο είχε υποστεί και εγκαύματα κυρίως στη δεξιά πλευρά του. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στο δεξί χέρι, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος.

Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα και από τον εργαστηριακό έλεγχο που έγινε στη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού.

Κατέθεσε ο Stan

Χθες, στα στελέχη της Τροχαίας Ελληνικού, κατέθεσε και ο τραγουδιστής STAN, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε: «Ήμουν στο αυτοκίνητο μου με την σύντροφο μου. Είδα πώς το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, πώς κατέληξε στη νησίδα και στη συνέχεια πήρε φωτιά. Σταμάτησα, κατέβηκα και έβγαλα από αυτό την κοπέλα. Τον άντρα τον απεγκλώβισαν δύο άλλοι άντρες (εννοεί τους δύο φίλους του).

Η κατεστραμμένη Ferrari δυσκολεύει τη διαδικασία

Ανάμεσα σε όσα ελέγχονται είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα του supercar έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν πράγματι ήταν απενεργοποιημένο το traction control, που ουσιαστικά κρατάει το όχημα σε συγκεκριμένα όρια, ενώ ελέγχονται μεταξύ άλλων και τα ελαστικά του. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η κόκκινη Ferrari -μία άμορφη μάζα- κάνει την διαδικασία αρκετά περίπλοκη για σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει.