Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει «τσουνάμι» εξελίξεων σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς οδήγησε στην αποκάλυψη καταγγελιών για τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο βιασμό της κοπέλας. Η ίδια, εδώ και μερικές ημέρες προσπαθεί να βρει την ψυχική δύναμη έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η ίδια δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά τις αποκαλύψεις.

Την ίδια στιγμή, στον ΑΝΤ1 μίλησε ο θείος της 24χρονς κοπέλας που αποκάλυψε ότι «εμείς σήμερα το μάθαμε, η οικογένεια αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα», καθώς η κοπέλα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της. «Οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά οι άνθρωποι έχουν περάσει τόσα» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και ο εργοδότης της νεαρής κοπέλας, καθώς  αναφερόμενος στο περιστατικό είπε πως «είμαστε 4-5 άτομα, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε, ήταν πολύ γενναία η απόφασή της, ήρθε στο μαγαζί 1η Νοέμβρη, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, δεν έδωσε δικαίωμα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η κοπέλα, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τον χαμό δικών της προσώπων.