Ανείπωτη θλίψη κατακλύζει το νησί της Μυκόνου, εκεί όπου σε λίγη ώρα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (13.01.2022)στο σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά στη Μύκονο, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, έχει κατακλυστεί από στεφάνια που έχουν στείλει συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και υπάλληλοι του Τζώρτζη Μονογυιού, που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο του στο τροχαίο που έγινε στη Βούλα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 13:00 το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς παράκληση της οικογένειας ήταν να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κοροναϊού.



Στη Μύκονο όλα είναι πένθιμα, όπως φαίνεται και σε εικόνα του newit.gr, αφού ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα. Όλοι οι κάτοικοι της Μυκόνου έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για τον 45xρονο επιχειρηματία και οικογένεια του.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα ταφεί με το κοστούμι που φορούσε στην πιο ευτυχισμένη ζωή της ζωής του, στον πολιτικό του γάμο με την Αθηνά Κοντοπάνου.

Είναι το κοστούμι που φορά στη φωτογραφία που ανέβασε χθες το βράδυ η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής της ΝΔ.



Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού έφτασε το πρωί της Τρίτης στη Μύκονο από την Ραφήνα με το πλοίο της γραμμής.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο λιμάνι κατά την άφιξή της.

Ο αβάσταχτος πόνος της οικογένειας Μονογυιού στο τελευταίο ταξίδι του παιδιού τους

Το πιο δύσκολο ταξίδι της στη Μύκονο πραγματοποίησε η οικογένεια Μονογυιού προς τη Μύκονο, που συνόδευσε τον αγαπημένο της Τζώρτζη στην τελευταία του κατοικία.

Το πλοίο της γραμμής από την Ραφήνα για την Μύκονο έφυγε στις επτά και μισή σήμερα το πρωί. Η νεκροφόρα μπήκε στο καράβι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ οι γονείς, η αδερφή και η συγγενείς του αγαπημένου παιδιού της Μυκόνου, προσπαθούσαν ο ένας να παρηγορήσει τον άλλο.


Τραγική φιγούρα η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού. Η απαρηγόρητη μητέρα του 45χρονου επιχειρηματία, Ελένη Ξυδάκη είχε συνεχώς στο πλευρό της, τους συγγενείς της αλλά και την κόρη της, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού η οποία συνεχώς προσπαθούσε να την παρηγορήσει.


Πώς είναι τα χέρια του ανθρώπου που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό

Κόσμος που βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου, με αυτοθυσία να βοηθήσουν τους επιβάτες του πολυτελούς supecar. Ένας από αυτούς ήταν και ένας πολύ καλός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Φωτογραφίες, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, δείχνουν τα χέρια που βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνάς Κοντοπάνου, και αποκαλύπτουν το μέγεθος της τραγωδίας. Τα χέρια του να έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την φλεγόμενη Ferrrari, στην οποία βούτηξε κυριολεκτικά για να απεγκλωβίσει τον φίλο του και τη σύζυγό του.