Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
argyroupoli33
Ελλάδα

Αργυρούπολη: Σοκ η ιατροδικαστική έκθεση -Ο 46χρονος της έσπασε τα πλευρά και το κεφάλι με τα χέρια

Την χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια δάπεδο ή τοίχος

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι σοκαριστικά, για τον ξυλοδαρμό της άτυχης 40χρονης την προηγούμενη Παρασκευή, από την Αργυρούπολη.

 Η γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον 46χρονο άντρα της, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς χρειάζεται αίμα.

 Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, εντόπισε σημάδια στο σώμα της άτυχης γυναίκας, που μαρτυρούν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπήθηκε την περασμένη Παρασκευή και ότι το θύμα είχε υποστεί και άλλον βαρύ ξυλοδαρμό μερικές μέρες πριν.

 «Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της 40χρονης γυναίκας, σημάδια από ξυλοδαρμό, που είχαν προηγηθεί του γεγονότος της Παρασκευής, που την έστειλαν στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύεται και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ξυλοδαρμός αυτός σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν», ανέφερε η δημοσιογράφος

 Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης από την Αργυρούπολη:

Βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα

Σπασμένα πλευρά

Τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν με τα χέρια του 46χρονου και πολλές φορές την χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια (δάπεδο ή τοίχος)

Τα τραύματα είναι εξόχως σοβαρά

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια τόνισε: «Οι γιατροί για να σώσουν την 40χρονη αναγκάστηκαν να προβούν σε αποσυμπιεστική κρανιοτομία, ενώ παράλληλα τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν με θλόντα όργανο, δηλαδή με τα χέρια του».

 «Αύριο απολογείται ο 46χρονος στον ανακριτή. Η ιατροδικαστική έκθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, με τα σοκαριστικά ευρήματα από τον ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας», κατέληξε η δημοσιογράφος.