Ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, δεν δίστασε να απειλήσει την πρώην σύντροφο και μητέρα των δύο παιδιών του, οπως η ίδια καταγγέλλει στην ΕΡΤ.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, ο κατηγορούμενος κατά την κράτησή του την απειλούσε μέσω μηνυμάτων ότι θα είναι… η επόμενη. Σε τηλεφώνημα που της έκανε, όπως υποστηρίζει η ίδια, ενώ είχε συλληφθεί επιχείρησε να την εκφοβίσει.

«Έβγαλε τα δόντια του σκύλου μας και τον κρέμασε»

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001 όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002 γνώρισε για πρώτη φορά το βάναυσο πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του 46χρονου: «Αφού με εξύβρισε μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Σύμφωνα με όσα λέει, μία από τις φορές που την ξυλοκόπησε, του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν. Ο 46χρονος κρέμασε το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού. Προηγουμένως του είχε βγάλει τα δόντια….

«Με ρώτησε “γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;” Του απάντησα δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και την μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησα να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας “δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονο σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν που σε έχω θάψει”».

Μέσω μηνυμάτων της ασκούσε όπως καταγγέλλει ψυχολογική βία.

«…να δεις τον αδερφό σου, τη μάνα σου και τον πατέρα σου να λιώνουν σαν το κερί και μετά εσύ» αναφέρεται σε μήνυμα της 29ης Ιουλίου του 2010, στις 10.53.33.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα: «Πάρε ένα τηλέφωνο χαμένο κορμί, ανάξιο πλάσμα, άχρηστο σήκωσε το».

Στην ΕΡΤ μίλησε και συγγενής άλλης γυναίκας με την οποία είχε παντρευτεί.

«Όποιος του είχε αντίρρηση τον χτύπαγε κατευθείαν, ήταν γενικά βίαιος πολύ. Παλιά ήταν και σχεδόν 100 κιλά και τον φοβόσουν… Αυτή η κοπελίτσα η καημένη η τελευταία δεν ήξερε το παρελθόν του, δηλαδή η καημένη πώς μπήκε στο σπίτι αυτό και κοιμήθηκε».

Ο 46χρονος σήμερα Πέμπτη (20.01.2022) θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.





Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα της συντρόφου του δράστη, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της.

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, της έκαναν μια κρανιεκτομή την πρώτη μέρα. Τώρα πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ. Και δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν λένε οι γιατροί ‘πάμε καλά εδώ’ ή ‘πάμε καλά εκεί’», αναφέρει φίλος της.

Η 40χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ενώ δεν αποκλείεται σύντομα οι γιατροί να επιχειρήσουν να την βγάλουν από το τεχνικό κώμα προκειμένου να έχουν εικόνα για την κατάστασή της.

Είχε κακοποιηθεί ξανά

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν ξυλοκοπήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή.

Τα ευρήματα μαρτυρούν τη βιαιότητα με την οποία ο δράστης χτυπούσε τη γυναίκα αφήνοντάς την ημιλυπόθυμη στο πάτωμα.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, σπασμένα πλευρά, χτυπήματα τόσο με τα χέρια όσο και χτυπήματα σε επίπεδη επιφάνεια, πιθανότατα στο πάτωμα ή τον τοίχο.

Εφιαλτική σχέση

Για έναν ήρεμο άνθρωπο κάνει λόγο μιλώντας στο MEGA, φίλος της 40χρονης που την γνωρίζει από μικρό παιδί, ενώ τονίζει πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε θέματα τόσο με ουσίες όσο και με ζήλια.

«Ένα ήρεμο κοριτσάκι. Ήταν αυτό ακριβώς όπως το λέω. Κοριτσάκι. Δηλαδή ένα παιδάκι το οποίο ήταν πάρα πολύ ήρεμο. Δεν είχε μπλέξει πουθενά ποτέ, ήρεμη οικογένεια, καλά αδέλφια, καλή μαμά, καλός μπαμπάς. Ο δράστης, ήξερε όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ντροπή. Ο άνθρωπος αυτός είχε πολλά θέματα. Με ουσίες, είχε θέματα ζήλιες, είχε θέματα. Θέματα πολλά. Ήταν ένας κακός άνθρωπος».