Στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου κατέθεσε το πρωί με τον δικηγόρο της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, όπου κατά την έξοδό της ανέφερε «κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου». Αυτά ήταν τα πρώτα της λόγια, μετά την κατάθεσή της.

Ειδικότερα, η 24χρονη Γεωργία βρέθηκε εκ νέου ενώπιον της 5ης ανακρίτριας για συμπληρωματική κατάθεση. Όπως αναφέρει, μιλώντας στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»,ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας, ο ίδιος πιστεύει πως η ανακρίτρια επιθυμεί την παρουσία ψυχολόγου, ώστε να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της νεαρής γυναίκας, κάτι που είχε αιτηθεί ο ίδιος ο δικηγόρος της ώστε να διερευνηθούν τα μηνύματα και οι κλήσεις της ίδιας προς επιβεβαίωση της μαρτυρίας της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα διευκρίνισε τα όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης.




Εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της και πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Στο μεταξύ, εν αναμονή των τοξικολογικών αποτελεσμάτων βρίσκεται η ανακρίτρια για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση.



Την ίδια ώρα, διά του συνηγόρου του, ο 27χρονος (διώκεται αυτή τη στιγμή για γενετήσιες πράξεις χωρίς της συναίνεση της παθούσας) επανέλαβε σε δήλωσή του που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ότι ουδέποτε διέπραξε «βιασμό» σε βάρος της μηνύτριας. «Η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεσή της [και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη δήλωση.