Συντετριμμένη παραμένει η Λαμία από την τραγική είδηση του χαμού του αντιδημάρχου της, Θανάση Αργύρη, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό.

Ειδικότερα, ο ίδιος ήταν πλήρως εμβολιασμένος και τηρούσε τα μέτρα, όμως δεν ήταν δυνατό για τον ίδιο να μπορέσει να τα καταφέρει. Ο αντιδήμαρχος Λαμίας έδινε μάχη εδώ και δύο μήνες, είχε καταφέρει να αρνητικοποιηθεί αλλά δυστυχώς τα κατάλοιπα της νόσου, έμελλε να του στοιχίσουν τη ζωή μόλις στα 62 του χρόνια.

Ο Θανάσης Αργύρης, επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από θέση ευθύνης, με τελευταία την ανάληψη καθηκόντων τον περασμένο Νοέμβριο ως Αντιδήμαρχος Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Σε όλη τη Φθιώτιδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη του ΑΣ Λαμία και άλλων αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Στην αγαπημένη του Λαμία, υπηρέτησε και ως προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων σε πολύ δύσκολες εποχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport.gr, στα τέλη Νοεμβρίου, νόσησε σοβαρά από κορoναϊό αν και εμβολιασμένος και στις 28/11 διασωληνώθηκε και εισήχθη λίγο αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Έδωσε μεγάλο αγώνα με τον επικίνδυνο ιό και στις 8 Δεκεμβρίου αρνητικοποιήθηκε, χωρίς όμως η κατάστασή του να επιτρέπει μετακίνησή του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου και υπέκυψε.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Αργύρη έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική Κοινωνία καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο.