Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο ηθοποιός χθες το βράδυ μετά την παράσταση στην οποία έπαιζε είχε πάει στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της. Το τι συνέβη μετά, όταν έφυγε από το σπίτι της, κανείς δεν γνωρίζει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ» η μηχανή του ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό στην οδό Δεληγιώργη και Κεραμικού στο Μεταξουργείο.

Ο άτυχος ηθοποιός βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, μαζί με όλους συντελεστές της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram από τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σκρολάροντας δεξιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φορούσε κράνος.

«Θρηνούμε όλοι. Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχει φύγει ένας νέος άνθρωπος. Έχει φύγει ένας φίλος. Έχει φύγει ένας καλός συνάδελφος. Έχει φύγει ένα καλό παιδί», δήλωσε στο «Όλα Γκουντ» χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Μαργαρίτα Δρούτσα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην παράσταση που έπαιζε ο Πάνος Νάτσης.

Η κ. Δρούτσα εξήγησε ότι μετά την παράσταση έφυγαν όλοι και πήγαν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για να κάνουν τα γενέθλιά της μαζί με τον Γιώργο Καπουτζιδη και είχαν περάσει ένα πολύ ωραίο βράδυ. 

Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ένα ο άτυχος ηθοποιός πήγε κάπου αλλού μετά το πάρτι της συναδέλφου του.

Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση

Όλα συνέβησαν στις 6.30 το πρωί, όταν το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού.

Στη διασταύρωση, ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι.
Ο 31χρονος ηθοποιός είχε μπροστά του «Στοπ», ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση τους. Ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε μπάζα σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Τροχαίας είναι σε εξέλιξη, ενώ θα αξιοποιηθεί βιντεοληπτικό υλικό.