Αντιμέτωπος με νέες σοβαρές καταγγελίες βρίσκεται ο προφυλακισμένος ιερέας που φέρεται να βίαζε την ανήλικη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» η κ. Αλεξάνδρα, η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, αποκάλυψε ότι «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα».

Διάψευση

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ιερέα, Κωνσταντίνος Γώγος, διαψεύδει πως υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του. Όπως επεσήμανε: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος εξήγησε ότι «ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση σε περίπτωση που έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».