Αγχωμένη για την επερχόμενη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει η 30χρονη γυναίκα, η οποία ήταν η πρώτη που κατήγγειλε τον παρουσιαστή για τη διαρροή βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στο Star, επιθυμία της είναι να διατηρηθεί η ανωνυμία της, ενώ δεν θέλει να διαρρεύσει στα media η φωτογραφία της, ζητώντας μάλιστα από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για να της αποσπάσουν μια δήλωση.

Συγκεκριμένα η 30χρονη δήλωσε: «Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό».

Όπως λέει δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της γιατί θέλει να προστατέψει άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Η 30χρονη είπε πως αυτό που της συνέβη είναι ένα σοβαρό αδίκημα το οποίο της έχει προκαλέσει μεγάλη ηθική βλάβη. Δεν καταλαβαίνει όπως είπε γιατί η δικιά της περίπτωση αντιμετωπίστηκε έτσι και όχι σαν κακούργημα όπως θα έπρεπε.

Είπε ακόμα πως έχει μιλήσει και με τις άλλες κοπέλες που κατήγγειλαν τον Παναγιωτόπουλο ενώ τόνισε πως η ίδια μάζεψε όλα τα στοιχεία που χρειάστηκαν για να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα είπε πως ακόμα και τρεις μέρες πριν έβλεπε τα βίντεο της στο διαδίκτυο και χρειάστηκε η επέμβασή της για να κατέβουν.

Είπε ακόμα πως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει μετανιώσει και πως η ίδια κάθε μέρα ζει με το άγχος να μην αποκαλυφθεί. Συμπλήρωσε επίσης πως έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση. Ελπίζει πως θα δικαιωθεί και λέει πως δεν περίμενε από έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν δυόμισι χρόνια μαζί να της φερθεί με αυτό τον τρόπο. Παροτρύνει ακόμα γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια αλλά να ζητήσουν νομική βοήθεια.