Εντείνεται στο παρασκήνιο ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του Τράγκα, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του powergame.gr ο δικηγόρος του υιού Γιάννη και της χήρας Μαρίας, Νίκος Αγαπηνός, απέστειλε εξώδικο στον υιό Φρέντυ, δείχνοντας με αυτή την κίνηση τον πανικό που έχει καταβάλει το ένα από τα δύο στρατόπεδα.

«Το δίδυμο της χήρας και του μεγάλου σε ηλικία υιού, δεν περίμενε την αντίδραση του μικρότερου, όπως και τη δημοσιότητα που έχει λάβει το όλο θέμα. Το δίδυμο θα προτιμούσε να διεξαχθούν όλα κάτω από απόλυτη μυστικότητα, προκειμένου να μην πάρει ούτε ο σύνδικος, ούτε κανείς άλλος, χαμπάρι τα όσα θα γίνονταν στο πεδίο των κληρονόμων», γράφει το big mouth.

Παράλληλα, η στήλη σημειώνει ότι τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε στο σκηνικό και ένας παλιός φίλος και κουμπάρος του Τράγκα, που ακούει στο όνομα Θεοφανόπουλος, ο οποίος γνωρίζει άγνωστες πτυχές όλων όσων θέλουν να κρύψουν οι κληρονόμοι.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Εντείνεται στο παρασκήνιο ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του Τράγκα, αφού όπως μαθαίνω από αξιόπιστη πηγή ο δικηγόρος του υιού Γιάννη και της χήρας Μαρίας, Νίκος Αγαπηνός, απέστειλε εξώδικο στον υιό Φρέντυ, δείχνοντας με αυτή την κίνηση τον πανικό που έχει καταβάλει το ένα από τα δύο στρατόπεδα. Βλέπετε, το δίδυμο της χήρας και του μεγάλου σε ηλικία υιού, δεν περίμενε την αντίδραση του μικρότερου, όπως και τη δημοσιότητα που έχει λάβει το όλο θέμα. Το δίδυμο θα προτιμούσε να διεξαχθούν όλα κάτω από απόλυτη μυστικότητα, προκειμένου να μην πάρει ούτε ο σύνδικος, ούτε κανείς άλλος, χαμπάρι τα όσα θα γίνονταν στο πεδίο των κληρονόμων. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα τώρα Γιάννης και χήρα Μαρία, να προσπαθούν με νομικίστικα τεχνάσματα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν πλησιάσει τον πιο επικίνδυνο παίκτη που εμφανίστηκε στο γήπεδο, που δεν είναι άλλος από τον σύνδικο πτώχευσης. Πάντως, πέραν όλων αυτών, τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε στο σκηνικό και ένας παλιός φίλος και κουμπάρος του Τράγκα, που ακούει στο όνομα Θεοφανόπουλος, ο οποίος γνωρίζει άγνωστες πτυχές όλων όσων θέλουν να κρύψουν οι κληρονόμοι.