Νεκροταφειο_Αναστασεως_Θεσσαλονικη
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένος ο υπάλληλος που βρήκε το νεκρό βρέφος – Δεν μπορώ να το πιστέψω (Βίντεο)

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης

Η τραγωδία με το νεκρό βρέφος στον χώρο των κάδων απορριμμάτων στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει ανατριχίλα στην κοινή γνώμη.

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε ο υπάλληλος των κοιμητηριών που βρήκε το νεκρό βρέφος. Για την ακρίβεια, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, όταν έφερνε έναν κάδο για επισκευή.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα» είπε εμφανώς συγκλονισμένος. «Το άψυχο σώμα του ήταν παγωμένο, ήταν γυμνό, ακουμπισμένο έξω από τον κάδο».

«Το έπιασα με τα γάντια που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου, είδα ότι είναι νεκρό και το άφησα αμέσως κάτω, για να ειδοποιήσω τις Αρχές», συμπλήρωσε ο κ. Μπουσμουρέλης, εμφανώς σοκαρισμένος ακόμη από όσα βίωσε.

Από την πλευρά του, ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφού είπε πως άμεσα ενημερώθηκε το οικείο αστυνομικό τμήμα για να επιληφθεί της υπόθεσης, ανέφερε ότι «δεν έχουμε κάμερες στον χώρο των Κοιμητηρίων για να βλέπαμε κάποια κίνηση», ώστε να βοηθηθούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούν την μητέρα του βρέφους.

Δείτε το σχετικό βίντεο