Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη, και κυρίως από τις ώρες που προηγήθηκαν, φέρνει στη δημοσιότητα το mega και η εκπομπή LIVE NEWS.

 Τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή “καίνε” τον 23χρονο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη και υποστηρίζει ότι δεν είχε ενεργό ρόλο στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.



 Σύμφωνα με τα βίντεο το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα καταγράφεται από κάμερα να ξεκινά με ορμητήριο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια παρακολουθεί αγώνα βόλεϊ της ομάδας του, στο κλειστό γήπεδο στη Θέρμη, και αμέσως μετά επιστρέφει στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ απ’ όπου κάνει τα μοιραία τηλεφωνήματα για το χτύπημα θανάτου.

 Στις 23:30 η… πομπή βρίσκεται στους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Χαρίλαου. Το ρολόι δείχνει 00:20 όταν το τάγμα εφόδου των οπαδών του ΠΑΟΚ εξαπολύει την φονική επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του…

Έξι οι προφυλακιστέοι

Το απόγευμα της Πέμπτης (10.02.2022) κρίθηκαν προφυλακιστέοι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι απολογούνταν για σχεδόν οκτώ ώρες.

  Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο, Παρασκευή (11.02.2022), θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.