Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
mhtera_alki_kabanou
Ελλάδα

Άλκης Καμπανός: Ξέσπασαν οι γονείς του 19χρονου στη δίκη για τη δολοφονία του με τα βίντεο που είδαν - «Εσείς το κάνατε»

«Ξαναβάλ' το» φώναξε ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού

Συνεχίζεται η δίκη για την άγρια δολοφονία με οπαδικά κίνητρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι γονείς του 19χρονου, που διαρκώς δοκιμάζονται οι αντοχές τους στις έντονες στιγμές που εκτυλίσσονται στη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, αντέδρασαν με την προβολή ενός επεξεργασμένου βίντεο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, στο εδώλιο κάθονται 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για το φόνο του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου.

Στο στάδιο εξέτασης των αναγνωστέων εγγράφων, συνήγορος υπεράσπισης των 10ου και 11ου κατηγορουμένων κατέθεσε ένα στικάκι με οπτικοακουστικό αρχείο. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τα γνωστά βίντεο, διάρκειας 50 δευτερολέπτων το οποίο υπέστη ειδική επεξεργασία.

Αντέδρασαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού κατά τη διάρκεια της δίκης

Απομονώθηκε η κραυγή του Άλκη για να φανεί ποτέ φεύγουν οι δράστες πάνω από τον 19χρονο, στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα. «Εσείς ήσασταν» φώναξε η μητέρα του Άλκη και συμπλήρωσε: «Συνεχίστε. Το θέλουμε κι εμείς αυτό το βίντεο. Όλη η Ελλάδα το είδε».

Ο πατέρας του Άλκη φώναξε: «Ξαναβάλ' το. Ξαναβάλ' το», ζητώντας την επανάληψη προβολής του συγκεκριμένου βίντεο.

Η σημερινή (28/3) ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης.