Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
kipseli
Ελλάδα

Έγκλημα στην Κυψέλη: Η αδελφή του Ανδρέα ζητούσε βοήθεια από τη δασκάλα της για να βρεθεί ο 7χρονος

«Θέλω να τον σκοτώσω», δηλώνει ο πατέρας του Ανδρέα για τον σύντροφο της πρώην συζύγου του

Αποτροπιασμό και οργή προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από τον 33χρονο Πολωνό σύντροφο της μητέρας του .

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», αποκάλυψε ο 33χρονος.


«Καμπανάκι» από την 10χρονη αδελφή του Ανδρέα

Η 10χρονη αδερφή του άτυχου Ανδρέα, όταν πήγαινε Δ΄Δημοτικού, είχε μιλήσει στη δασκάλα της για την εξαφάνιση του αδερφού της. Η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το Star, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που η αδελφή του Ανδρέα σήμανε καμπανάκι για την τύχη του αδερφού της καθώς, κατά την ίδια πηγή, επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση, με αποτέλεσμα αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ.

Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική, γεγονός που σήμανε συναγερμό καθώς δεν θα μπορούσε ο ίδιος να έχει μαζί του τον 7χρονο, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του αγοριού.


«Θέλω να τον σκοτώσω»

Σοκαρισμένος δήλωσε και ο πατέρας του 7χρονου Αντρέα. Ο βιολογικός πατέρας, βρίσκεται στην Πολωνία τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχει καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά.

Μάλιστα, δεν ήταν καν ενήμερος ότι η κόρη του έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

«Θέλω να τον σκοτώσω», δηλώνει ο πατέρας για τον σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Πρόσθεσε ότι ήταν μια καλή μητέρα η 29χρονη, περιγράφοντας ότι τα παιδιά πήγαιναν σχολείο και υπήρχε καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση, όπως ο ίδιος είπε.