Ο Ερασιτέχνης Άρης ζήτησε από τον δήμο Θεσσαλονίκης, να δώσει το όνομα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στον δρόμο που δέχθηκε την άγρια επίθεση.

Ειδικότερα, ο Ερασιτέχνης του συλλόγου έστειλε επιστολή στην ανώτερη Αρχή της πόλης, να προχωρήσει σε δύο ενέργειες που θα τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Την ίδια ώρα, οι ραγδαίες είναι εξελίξεις γύρω από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. 

Στο επίσημο αίτημα που κατέθεσαν οι «κίτρινοι», ζήτησαν από τον δήμο Θεσσαλονίκης να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη δημιουργία αναθηματικής πλάκας (μνημείο) στο σημείο δολοφονίας του άτυχου 19χρονου, τονίζοντας παράλληλα ότι όλα τα έξοδα θα αναλάβει ο ΑΣ Άρης.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης Άρης ζήτησε τη μετονομασία της οδού δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου και από οδός Γαζή να ονομαστεί σε οδός Αλκιβιάδη Καμπανού.

Σημειώνεται πως ήδη, στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, υπάρχουν δύο πινακίδες που γράφουν «οδός Αλκιβιάδη Καμπανού». Ωστόσο, αυτή δεν είναι η επίσημη ονομασία του δρόμου, αλλά οι επιγραφές αυτές έχουν τοποθετηθεί μετά την δολοφονίας, ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.