Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 19χρονης που εξέδιδε τη 14χρονη αδελφή της στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δεκατετράχρονο κορίτσι χορηγούσαν ακόμα και χασίς ώστε να κάμπτουν την αντίστασή της.

Οι δύο συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα με τις κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χορηγούσαν χασίς στη 14χρονη πριν τα ερωτικά ραντεβού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όπως προέκυψε μετά από κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, κάτι που επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδελφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρισκόταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η αδελφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος σύντροφός της θα έπαιρναν 20 ευρώ από τον καθένα.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς του έσωσαν το κορίτσι, την τελευταία στιγμή, από τα σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη φίλη του, αδελφή του κοριτσιού, είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς, το πληροφορήθηκαν οι γονείς και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.

Το κουβάρι της υπόθεσης δεν έχει ακόμα ξετυλιχτεί καθώς η υπόθεση διερευνάται. Ωστόσο τα μέχρι στιγμής στοιχεία φανερώνουν τη συστηματική εξώθηση της 14χρονης στην πορνεία από την ίδια της την αδελφή και το σύντροφό της. Όπως φαίνεται, το απίστευτο αυτό γεγονός ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν από την καταγγελία. Όταν ενημερώθηκε ο πατέρας, έσπευσε άμεσα στο Τμήμα για να καταγγείλει την ίδια την κόρη του!

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και την προανάκριση διενεργούν η Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας. Η 14χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα έχουν συμβεί και απομένει το ιατρικό πόρισμα. Οι δυο κατηγορούμενοι προσήλθαν στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν, την οποία και έλαβαν για την Παρασκευή.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/2