Απαντήσεις για το μυστήριο που σκεπάζει τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών από την ίδια οικογένεια αναζητούν οι αρχές. 

Η τραγική υπόθεση έχει συγκολίσει το πανελλήνιο με πολλούς χρήστες να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στους δύο τραγικούς γονείς. Ωστόσο, υπάρχει και αρκετός κόσμος που απευθυνόμενος στους γονείς των κοριτσιών ζητούν να μάθουν πώς πέθαναν τα αγγελούδια, ενώ δεν λείπουν και οι απειλές τις οποίες καταγγέλουν πως δέχονται οι γονείς των παιδιών. 

Και ενώ στα social media η υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας απασχολούν τους χρήστες, έρχονται στην επιφάνεια παλαιότερες αναρτήσεις της μητέρας της οικογένειας, με μια ερώτηση που είχε κάνει στο facebook να προκαλεί σοκ. 

Σε ένα από αυτά τα σχόλια στο διαδίκτυο υπάρχει φωτογραφία από μία ερώτηση που έχει κάνει στο facebook η μητέρα των παιδιών η οποία ζητά να μάθει το εξής: «Όταν κάποιος έχει 3 παιδιά αλλά είναι στη ζωή τα 2 τότε θεωρείται τρίτεκνος;»
APORIA
Η χρήστης που το ανέβασε έβαλε την λεζάντα: «Απλά ασχολίαστο». Η παραπάνω φωτογραφία με την ερώτηση της μητέρας, όπως αναφέρει το in.gr, εμφανίζεται στα σχόλια κάτω από ανάρτηση του πατέρα στις 29 Δεκεμβρίου.