Ανατροπές, ερωτήματα και μια κινητικότητα τόσο από την πλευρά της οικογένειας που δεν μπορεί ακόμη να θρηνήσει για το χαμό των παιδιών της, όσο και από την πλευρά των ερευνών που ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη, προκαλούν για άλλη μια φορά αναστάτωση στα δεδομένα, αλλά και στις εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας, με το θάνατο των τριών κοριτσιών.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις του MEGA για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών και ειδικότερα για τον χαμό της μικρής Μαλένας, υπάρχει διαφωνία μεταξύ των γιατρών και της μητέρας για τις συνθήκες θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Live News του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, για τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της 3,5 ετών Μαλένας που έπασχε από λευχαιμία, η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε τουλάχιστον πέντε λεπτά να ενημερώσει τους γιατρούς, για την ανακοπή την οποία υπέστη η μικρή, καθώς το σώμα της, όταν έφθασαν οι γιατροί, ήταν ήδη μελανιασμένο.

 Οι γιατροί του Νοσοκομείου «Ελπίς» στην Αθήνα, όπου απεβίωσε το μεσημέρι της 13ης Απριλίου του 2019 η μικρή Μαλένα, αρνούνται τις αιτιάσεις της μητέρας ότι καθυστέρησαν να φτάσουν στο παιδί για να το βοηθήσουν και ότι δεν κατανόησαν την ασθένειά της. Αντίθετα, υποστηρίζουν ότι υπήρξε άμεση παρέμβασή τους.

 Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς των παιδιών είχαν υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της Μαλένας, η οποία, ωστόσο, μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό στις ενέργειες των γιατρών και νοσηλευτών.