Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Aρχών για την υπόθεση της στυγερής, τετραπλής δολοφονίας ενός ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών τους στην Ανδραβίδα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν τη σύλληψη του δράστη του τετραπλού φονικού.

Όπως σημειώνει, αναζητείται ένας άνδρας ως ο βασικός ύποπτος για το αποτρόπαιο έγκλημα, ο οποίος διαμένει στην περιοχή και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με το δικό του.

Η αιτία για αυτούς τους καβγάδες, είναι πως το ζευγάρι δεν ήταν συνεπές σε κάποιες οικονομικές συνδιαλλαγές που είχαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής διερεύνησης,

Υπενθυμίζεται ότι στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας από 9αρι όπλο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στήσει μια γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού αυτού του άνδρα, ο οποίος μέχρι και αυτήν τη στιγμή παραμένει άφαντος.


Έπνιξαν τα μωρά, πυροβόλησαν τους γονείς

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών έγινε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος φτάνοντας στο σπίτι βρήκε τις 4 σορούς και σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητά βοήθεια.

Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός. Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από τον 12χρονο αδερφό του.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης που διέπραξε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, μετέφερε τις 3 σορούς στη αποθήκη ενώ τους είχε σκοτώσει πιθανότατα μέσα στο σπίτι.


Η σχέση του ζευγαριού

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα και δεν είχαν ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως, καμία από αυτές τις μεγάλες δυσκολίες που περνούσαν, δεν στάθηκε ποτέ ως η αφορμή για το ζευγάρι να τσακωθεί και να θυμώσει ο ένας στον άλλον.

Την ευτυχία του αδικοχαμένου ζευγαριού, που ζούσε στην Ανδραβίδα, συμπλήρωναν τα τρία παιδιά τους. Τα δύο τα είχαν μαζί, ενώ το τρίτο, το 12χρονο αγοράκι, ήταν παιδί της 37χρονης από τον πρώτο της γάμο.

Η ευτυχισμένη ζωή της οικογένειας, όμως, μετατράπηκε μέσα σε μία νύχτα, σε αληθινό θρίλερ. Ο δολοφόνος σκότωσε τους δύο γονείς και έπνιξε με ασύλληπτη βιαιότητα δύο μικρά παιδιά και η τραγωδία έκλεισε με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας να βρίσκει νεκρούς όλη την οικογένειά του.