Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, όπου μια οικογένεια βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. 

H ιατροδικαστική έρευνα και η εξέταση του τόπου του εγκλήματος έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο δράστης κατά πάσα πιθανότητα πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόντουσαν.

Φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε ένα μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να σκοτώσει πρώτα τη γυναίκα και στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τον άνδρα για να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός.

Ο 60χρονος κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε ότι είχε προηγηθεί καβγάς με το ζευγάρι.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Όσον αφορά στη δολοφονία των δύο παιδιών, ηλικίας 2,5 και 1,5 ετών, φέρεται να αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε. «Δε θέλω να θυμάμαι. Δε χωράει συγχώρεση γι’ αυτό», φέρεται να είπε.

Τα δύο αγοράκια είχαν βρει ασφυκτικό θάνατο, ενώ το μικρότερο βρίσκονταν στην κούνια του.

Ο 60χρονος αύριο Τρίτη (8/3) θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ χθες βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος σε πολυκατοικία της Πάτρας.