Σοκ προκαλούν τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 60χρονος δράστης για το στυγερό έγκλημα στην Ανδραβίδα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Τα θύματα του, ένας 32χρονος και μία 37χρονη και τα δύο του παιδιά μόλις 1,5 και 2,5 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου.

Θύματά του ο 32χρονος Αρμάντο και η 37χρονη Μαρία Κλότσι, μαζί με τα δύο παιδιά τους, μόλις 1,5 και 2,5 ετών τα οποία βρήκαν επίσης τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου σπιτονοικοκύρη τους.

Τι ισχυρίστηκε ο 60χρονος για το έγκλημα

Την Πέμπτη ο δράστης βρέθηκε στον ανακριτή Αμαλιάδας με σκοπό να δώσει εξηγήσει για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι προκαλούσε συχνά προβλήματα στην ηλικιωμένη μητέρα του, την οποία άφηναν για μεγάλα διαστήματα χωρίς νερό και ηλεκτρικό. Την προηγούμενη Τετάρτη  μετά από έναν ακόμα καβγά, αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον 32χρονο άνδρα, χρησιμοποιώντας το εννιάρι πιστόλι του.

Όπως περιέγραψε στον ανακριτή δέχτηκε τηλεφώνημα από την μητέρα του, που του είπε ότι δεν είχε νερό και ρεύμα στο σπίτι της. Ο καθ'ομολογίαν δράστης επικοινώνησε με τον 32χρονο και αφού οι τόνοι ανέβηκαν, κατευθύνθηκε οπλισμένος προς το σπίτι του. Όπως είπε 60χρονος τα θύματα του άνοιξαν την πόρτα και έπειτα από άγριο τσακωμό σκότωσε πρώτα τον άνδρα από την Αλβανία και στη συνέχεια τη 39χρονη γυναίκα.

Οι ισχυρισμοί του αυτοί αντικρούονται με τα όσα βρήκε ο ιατροδικαστής, όπου και φανερώνουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε φάση ύπνου την ώρα της στυγερής δολοφονίας. Σχετικά με τα δύο ανήλικα αγοράκια ο 60χρονος επέμεινε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε.

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με την επιστροφή του στην Ανδραβίδα, που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του, ο δράστης είπε χαρακτηριστικά στον ανακριτή: «Δεν γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου».

Παρά την σύλληψη του δράστη οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο το οποίο βοήθησε τον 60χρονο να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες διανυκτέρευσε σε πολυκατοικία στην Πάτρα, αλλά και σε μια... βάρκα, πριν τελικά συλληφθεί.

Τελικά ο 60χρονος, πήρε το απόγευμα της Τετάρτης το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, που διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες. Σημειώνεται ότι ο συνήγορός του κατέθεσε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον πελάτη του, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.