Στην εφημερίδα Πελοπόννησος μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα.

Μπορεί ο κ. Κούγιας να μην έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση κάποιου εκ των εμπλεκομένων στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, ωστόσο η έκταση της υπόθεσης, τον ανάγκασε για να τοποθετηθεί ξανά. Ο ίδιος κινείται και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος. Υποστηρίζει πως η μητέρα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ άδικα, αφού όπως αναφέρει πιστεύει ότι δεν έβλαψε τα αγγελούδια της.

Παρακολουθώντας με εξελίξεις τις αποκαλύψεις για την υπόθεση, αναμένει την κατάληξη της έρευνας τη στιγμή που την Καθαρά Δευτέρα, ο Απόστολος Λύτρας, ανέλαβε την υπεράσπιση της 33χρονης μητέρας, μετά από συνάντηση που είχαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Όντας αρκετά έμπειρος ο ίδιος και με την εμπειρία του αδιαμφισβήτητη, πριν 20 μέρες είχε δηλώσει ότι «αν ήταν νομικός εκπρόσωπος της μητέρας, θα είχε κλείσει στη φυλακή όλους όσοι με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη για τον θάνατο των παιδιών της» επανέρχεται με ένα νέο σχόλιο για την πολύκροτη υπόθεση.

Μετά από τρεις εβδομάδες και τις νέες αναφορές που έχουν προκύψει και σοκάρει το πανελλήνιο, η πλειοψηφία των αναφορών κινείται κινείται στην κατεύθυνση ότι πίσω από τους τρεις θανάτους είναι πολύ πιθανό να κρύβεται κάτι που δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν οι γιατροί.

Η δήλωσή του που έχει ιδιαίτερη σημασία, δεν κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από την προηγούμενη: «Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω» τονίζει στην εφημερίδα Πελοπόννησος.