Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
dourou
Ελλάδα

Ρένα Δούρου: Δήλωση για την πρόταση ενοχής από την Εισαγγελέα στην υπόθεση της Μάνδρας

Δήλωση με την οποία σχολιάζει την πρόταση της Εισαγγελέως στην υπόθεση της Μάνδρας από την πρώην επικεφαλής της περιφέρειας Αττικής Ρένα Δούρου

Σε δήλωση για την πρόταση της Εισαγγελέως στην υπόθεση της Μάνδρας προχώρησε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Όπως ανέφερε η κ. Δούρου, «η Εισαγγελέας σήμερα πρότεινε την ενοχή όλων κατηγορουμένων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις Δήμαρχοι της περιοχής. Δέχθηκε δηλαδή αυτούσιο το κατηγορητήριο, πλην της δίωξης για παράβαση καθήκοντος, για την οποία ζήτησε την απαλλαγή μου».

«Σύμφωνα με τη Δικονομία, οι συνήγοροί μου θα απαντήσουν μία προς μία στις αιτιάσεις της Εισαγγελέως, τεκμηριώνοντας την αντίκρουση της πρότασή της και αποδομώντας την νομικά. Και τελικά το Δικαστήριο θα αξιολογήσει όλα τα στοιχεία και θα αποφασίσει», πρόσθεσε.

«Προς το παρόν, σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας δεν πρόκειται να εισέλθω σε κανενός είδους σχολιασμό επί της ουσίας ή να ασκήσω κριτική προσωπικά στην πρόταση. Έτσι όπως επιβάλλει η υποχρέωση σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και στην προσωπικότητα όλων των θιγέντων. Σε αυτόν τον σκοπό ήμουν, είμαι και παραμένω ταγμένη», καταλήγει η κ. Δούρου.