Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-petros-filippidis-babis-anagnostopoulos-dimitris-lignadis-adynatos-video
Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Αγνώριστος στις φυλακές Κορυδαλλού - Έχει χάσει 28 κιλά - Στο ίδιο κελί με Λιγνάδη και Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Βίντεο)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Πέτρος Φιλιππίδης μοιράζεται το κελί του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Για την κατάσταση της υγείας του, τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης , που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 28 Μαρτίου.

Η δίκη του ηθοποιού διεκόπη μετά από αίτημα του συνηγόρου προκειμένου να μπορέσει να βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στην διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, την ημέρα της δίκης, είχε δηλώσει ότι ο ηθοποιός «δεν είναι σε θέση σωματικά να είναι στο δικαστήριο». Αυτό επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 28 κιλά, είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση και είναι αποστεωμένος.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο κελί Ζ1. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης «συγκατοικεί» με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον γνωστό ηθοποιό. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Δείτε τις πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί:


Την ίδια ώρα ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο «Πρωινό» αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος των γυναικών που κατήγγειλαν τον ηθοποιό πρόκειται να καταθέσουν αίτημα να γίνει η εξέτασή τους κεκλεισμένων των θυρών.

«Υπάρχει μία εξέλιξη που με προβληματίζει. Είδα ότι η πλευρά προς υποστήριξην της κατηγορίας, θα ζητήσει εξέταση των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι μία εξαίρεση από την αρχή της δημοσιότητας της δίκης γιατί πιστεύω ότι η δημοσιότητα διασφαλίζει μία πιο σωστή και πιο ορθή δικαστική απόφαση.

Όταν υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα σε αδικήματα που έχουν σχέση με τη γενετήσια ζωή, οι καταγγέλλουσες να υποστούν ένα ψυχικό βάσανο, δίνεται η δυνατότητα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό το αίτημα θα υποβληθεί στη μετά διακοπή δικάσιμο και το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτό. Από εκεί και πέρα, ας ελπίσουμε οι διαρροές που θα γίνουν να είναι διαρροές που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο κ. Δημητρακόπουλος ανακάλεσε τον χαρακτηρισμό «τηλεοπτική παράγκα» στην αντιπαράθεση με τον Τάσο Τεργιάκη, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό λεκτικής επίθεσης μίας κυρίας σε μάρτυρα υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: