Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες στην εξέλιξη των ερευνών και δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν ακόμα και συλλήψεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών κυρίως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αλλά μέχρι τότε οι έρευνες εστιάζονται μεταξύ άλλων στις καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών που ασχολήθηκαν με τα παιδιά.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί» η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, είπε σήμερα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στο MEGA.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης δήλωσε για την ίδια υπόθεση: «Είναι ευαίσθητο το θέμα και να έχουν βγει τόσες πληροφορίες και να μην έχουν επισπευθεί οι διαδικασίες από την ιατροδικαστική κοινότητα και την αστυνομία. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα είχε γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.

»Πώς είναι δυνατόν να έχει καταπιεί ένα παιδί γόπα, και να μην έχει παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων τότε; Είναι δεδομένο ότι κάποιος τα έχει κάνει αυτά τα πράγματα στα παιδάκια», δήλωσε ο δικηγόρος.