Η Αστυνομία προχωρά στην πλήρη εξιχνίαση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας αναγνώρισε το δεύτερο κρησφύγετο όπου τον κρατούσαν όμηρο οι απαγωγείς του, μετά την επεισοδιακή σύλληψη 45χρονου ομογενή από το Καζακστάν, τη Δευτέρα στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα, ο ομογενής είχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν περίπου ένα χρόνο, ο οποίος οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Αρκαδίας στο Χαλάνδρι. Το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς σε διάφορα στάδια της ομηρίας, αλλά και στην παραλαβή των λύτρων, πρόδωσε το πρώην πυγμάχο.

Ο 45χρονος προσπάθησε με το εν λόγω τζιπ να παρασύρει τους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών που πυροβόλησαν για να τον ακινητοποιήσουν, οπως μεταδίδει η ertnews.gr. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνείται την εμπλοκή του στην απαγωγή.

Πώς εντοπίστηκε ο 45χρονος

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι οδηγώντας κλεμμένο Ι.Χ., όπου φέρεται να κινήθηκε κατά των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Έτσι, οι αστυνομικοί πργματοποίησαν βολές ακινητοποίησης στα λάστιχα και τη μηχανή του οχήματος, από τις οποίες τραυματίστηκε ο 45χρονος στο πόδι.

Έπειτα από την ακινητοποίηση του οχήματος, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.