Μια νέα μαρτυρία σχετική με τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού στην Πάτρα και ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου διέμεναν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «Live News» του Mega.

Ο γείτονας της σπιτονοικοκυράς και της 33χρονης μητέρας των παιδιών γύρισε τον χρόνο πίσω, όταν πριν από δύο χρόνια περίπου η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να δίνει άνιση μάχη για τη ζωή της.

Εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συστηνόταν στους γιατρούς ως η ανιψιά της και ότι η ηλικιωμένη μπήκε αφυδατωμένη στο νοσοκομείο.

«Αυτή ενημερωνόταν από τους γιατρούς, αυτή συστηνόταν στους γιατρούς, αυτή τα πάντα. Η γιαγιά ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη της», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γείτονας περιγράφει τους καυγάδες του ζευγαριού με τη σπιτονοικοκυρά. Η αιτία ήταν το ενοίκιο που τους είχε ζητήσει. Η γιαγιά είχε αρχικά γνωρίσει τον Μάνο, ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς και της πήγαινε φαγητά. Εκείνος της εξέφρασε τα προβλήματα που περνούσε και τις οικονομικές δυσκολίες του ζευγαριού, με τη γυναίκα να προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

«Η γιαγιά είχε εκφράσει ανησυχία για φόβους. "Δεν θέλω να το τραβήξω στα άκρα, μην μου κάνουν κακό. Είμαι μόνη μου, δεν με βλέπεις κανένας, δεν με παρακολουθεί κανένας εκτός από αυτούς", έλεγε», αναφέρει ο γείτονας.

Οι εντάσεις αυξήθηκαν όταν τους ζήτησε να της πληρώνουν ενοίκιο.

«Το ενοίκιο ήταν καθαρά μοχλός πίεσης για να τους διώξει, γιατί είχε αρχίσει και τους φοβόταν», επισήμανε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σπιτονοικοκυρά ξεκίνησε λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας το 2019, όταν η γυναίκα μπήκε αφυδατωμένη στο νοσοκομείο της Πάτρας και έφυγε από τη ζωή έπειτα από λίγες μέρες.