Μία σοκαριστική μαρτυρία από το space του Twitter προβλήθηκε στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης 31/03/2022, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σε αυτό, ακούμε, όπως μετέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου, ότι: «άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, αποκάλυψε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο Twitter, πως κλήθηκε από άνθρωπο της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει για τον Μάνο. Αυτό το βίντεο έκανε τον Μάνο να φοβηθεί».

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούμε

«Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά.

Το δεύτερο πράγμα που με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού κυλάει η υπόθεση.

Tο τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Μου ζήτησε να με ξανασυναντήσει άλλες δύο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου εκεί μου ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς αν υπάρχει τρόπος να…».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: