Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
astynomikos
Ελλάδα

Σοκ στις Σέρρες: Άνδρας δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη

Ο άνδρας δημιούργησε αιμάτωμα στο χέρι του αστυνομικού

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες βράδυ στις Σέρρες , όταν ένας άντρας δάγκωσε έναν αστυνομικό στο χέρι, τη στιγμή που πήγε να τον συλλάβει , καθώς νωρίτερα η σύντροφός του είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρει δύο δαγκωματιές στο χέρι, με τους αστυνομικούς στη συνέχεια να προχωρούν στη σύλληψη του άνδρα.


«Του δημιούργησε αιμάτωμα»

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζή, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση.

Ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι για περίπου 5 λεπτά ο άνδρας δάγκωνε τον αστυνομικό.

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όντως υπήρχε θέμα ενδοοικογενειακής βίας και κατά την ακινητοποίηση του άνδρα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Σερρών υπήρξε μια συμπλοκή, ο εν λόγω άντρας αντιστεκόταν στην προσαγωγή, επιτέθηκε στους συναδέρφους και δάγκωσε στο χέρι τον έναν συνάδερφο για 5 λεπτά δημιουργώντας ένα αιμάτωμα», αποκάλυψε ο κ. Αραμπατζή.

Σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή, ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων, για σωματικές βλάβες και για ενδοοικογενειακή βία.