Ρουλα_Πισπιριγκου_7
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκέφτεται από τώρα την αποφυλάκισή της - Το αίτημα του δικηγόρου της για την φυλακή (Βίντεο)

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους»

Με καταιγιστικό ρυθμό εξελίσσεται η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου , λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό.

Το παρασκήνιο, κατά την 9ωρη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στην ανακρίτρια Αθηνών είναι μεγάλο και με στιγμές «ανατροπής» στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, αναμένεται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους κατηγορούμενης, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο που -όπως περιγράφεται στην «Π»- στο τέλος ήσαν σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Δείτε το βίντεο

Περίμενε να πάει… σπίτι της

Άλλωστε, και η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε σε δηλώσεις την Τρίτη ότι δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.
«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η 33χρονη κατηγορούμενη, μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας: «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».
Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι όντως η φυλακή τη φοβίζει, ενώ η 33χρονη εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της, όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί.

«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσω μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς».