Με φόντο το οικογενειακό θρίλερ στην Πάτρα, οι έρευνες των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών κινούνται πλέον και προς θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 ο Μάνος τραγούδησε στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα τρεις μήνες από τον θάνατο της και έγραψε στα social media: «Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

«Υπήρχε πρόβλημα»

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν ακόμα και βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη, που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι, όπως όλα δείχνουν μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, καθώς συγγενής της έθεσε ερωτήματα για το πώς βρήκε χρήματα ο Μάνος για να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Εκδρομές και μηχανή

Επίσης, όπως καταγγέλλεται οι φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα του ζεύγους δείχνουν να κάνουν συχνά εκδρομές αλλά και να έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι πολυέξοδος και δεν ταιριάζει με τα έσοδα του ζευγαριού, ενώ και η μηχανή του Δασκαλάκη εξετάζεται μετά τις καταγγελίες πως η αγορά της πραγματοποιήθηκε την ίδια περίοδο που έγινε έρανος για την ταφή.