Με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται ήδη στις φυλακές του Κορυδαλλού κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας και τον Μάνο Δασκαλάκη να έχει αλλάξει άρδην τη στάση του απέναντί της μετά τη σύλληψή της.

«Πόλεμος» Ρούλας-Μάνου

Το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νέος πόλεμος δηλώσεων μεταξύ των γονιών των τριών νεκρών κοριτσιών, ενώ κομβικό σημείο στις εξελίξεις θα διαδραματίσουν τα αποτελέσματα της έρευνας για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.
Την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της, εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.
Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

Η εξωσυζυγική σχέση και οι απειλές

Την ίδια στιγμή μία νέα αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού, έρχεται να δείξει πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να κρατήσει τον Μάνο Δασκαλάκη δίπλα της.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει προκειμένου να τον κρατήσει δίπλα της.

Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Ο Μάνος επιστρέφει για λίγες ημέρες σπίτι και μετά από 2-3 μέρες ξαναφεύγει. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου φεύγει με την Τζωρτζίνα, την πηγαίνει σε φιλικό σπίτι και μετά μόνη πάει να βρει τον Μάνο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και τον απειλεί ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της εάν δεν ξαναγυρίσει.
Ο Μάνος το είχε πάρει απόφαση όμως, και αδιαφορεί. Μάλιστα πηγαίνει και για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο. Όμως στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο.