Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ιατρικές πηγές που επικαλέστηκε η εκπομπή T-Live γνωστοποίησαν πληροφορίες από το παρελθόν της Τζωρτζίνας.


Δύο ακόμα φορές είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα

Ειδικότερα, οι πηγές αυτές ανέφεραν ότι το παιδί είχε νοσηλευτεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο άλλες δύο φορές, εκτός από εκείνες που ήδη έχουν γίνει γνωστές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Τζωρτζίνα αυτές οι δύο περιπτώσεις αφορούν εισαγωγές στο νοσοκομείο το 2014 και το 2015.

Οι πληροφορίες της εκπομπής επίσης αναφέρουν ότι στη μία περίπτωση η Τζωρτζίνα είχε εκχυμώσεις και στην άλλη πήγε στο νοσοκομείο για «φαρμακευτική δηλητηρίαση» και έγινε πλύση στομάχου.


Το 2014 είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ήταν το έτος, στη διάρκεια του οποίου υποβλήθηκε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κατά της οικογένειας αυτής, για κακοποίηση του παιδιού, που εκείνη την εποχή δεν είχε κλείσει ούτε ένα έτος ζωής.

Η καταγγελία που είχε γίνει το 2014, σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, είχε να κάνει με περιστατικό, στο οποίο η μητέρα της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της. Η αναφορά έφυγε από το Χαμόγελο του Παιδιού στα χέρια του εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, όπου δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς έτσι να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση.


Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε νωρίτερα πως η Τζωρτζίνα έχει κακοποιηθεί δύο φορές στο παρελθόν και πήγε στο Καραμανδάνειο για να εξεταστεί.

Η γιαγιά του παιδιού είχε πει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αφήσει σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο την κόρη της για να την προσέχει, αλλά όταν την πήρε πίσω η Τζωρτζίνα είχε μελανιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα της Ρούλας, η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πάντως τονίζει πως η κόρη της δεν είχε καμία σχέση με τα περιστατικά αυτά.