Η υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας εξακολουθεί να απασχολεί το πανελλήνιο, καθώς νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, οι έρευνες συνεχίζονται.

Την ώρα που έχει ζητηθεί από την ανακρίτρια άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορούμενης, ένα βίντεο αποκαλύπτει ότι η Πισπιρίγκου υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου, σφυρίζοντας σε γήπεδα, όπου γνώρισε τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα τελευταία λεπτά της συνέντευξης προκαλούν ανατριχίλα, με την τότε 27χρονη γυναίκα να μιλά για το μέλλον των δύο, μέχρι τη στιγμή εκείνη, παιδιών της.

Στη συνέντευξη, σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας, εξηγεί πώς γνωρίστηκε με τον Μάνο, ενώ διακρίνεται η αδυναμία που τρέφει για όσα αρέσουν σε εκείνον.

Με τους τελευταίους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου να τη θέλουν χειριστική και ψυχικά μη ισορροπημένη, οι δηλώσεις της στη συνέντευξη αποδεικνύουν ότι γνωρίζει πώς να καμουφλάρει καταστάσεις.

«Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου», λέει στην αρχή της συνέντευξης.

«Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα», δηλώνει στη συνέχεια, πέφτοντας σε μία αντίφαση.

Τη στιγμή εκείνη, η δημοσιογράφος που κάνει τη συνέντευξη ρωτά τη Ρούλα πώς είναι δυνατόν να μην της αρέσει το ποδόσφαιρο ενώ ασχολείται με τη διαιτησία του αθλήματος.
Η κατηγορούμενη επισημαίνει: «Εκεί γνώρισα τον άντρα μου, ό,τι καλύτερο».

«Έφαγε ένα γκολ, η ομάδα του Μάνου κέρδισε όμως 7-1», σημείωσε. Εξήγησε στην πορεία της συνέντευξης ότι σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία λόγω των παιδιών της, συμπλήρωσε ύστερα από λίγο όμως ότι θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.