Σοκαρισμένη είναι η περιοχή του Κορυδαλλού έπειτα από τη γνωστοποίηση του βιασμού μίας 17χρονης μαθήτριας από έναν Πακιστανό, όπου η γνωριμία τους έγινε μέσω instagram.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, o άνδρας την παρέσυρε σε γκαρσονιέρα στον Κορυδαλλό και αφού άνοιξε την τηλεόραση στη διαπασών, για να «πνίγει» τις φωνές της και το νοσηρό του ξέσπασμα, τη βίασε.

Το θράσος του ήταν τέτοιο που έπειτα από την πράξη και έχοντας αφήσει «γενετικά αποτυπώματα» στη μπλούζα της μικρής, την πήρε με το μηχανάκι και την επέστρεψε σπίτι της, αφού την απείλησε να μην πει τίποτα για το γεγονός καθώς μόλις είχε αποφυλακιστεί.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η 17χρονη μαθήτρια από το Καματερό γνώρισε από την πλατφόρμα αυτή τον 30χρονο που εμφανιζόταν με ψευδώυνμο, μη φανταζόμενη τα όσα θα λάμβαναν χώρα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο άνδρας, την έπεισε να συναντηθούν στις 21:30 έξω από το σπίτι της για να πάνε μια βόλτα. Πήγε και την πήρε με ένα μηχανάκι και την οδήγησε σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου την θώπευε με άγαρμπο και επιθετικό τρόπο με την κοπέλα να του ζητά να σταματήσει και να την επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως ο άνδρας είχε άλλα σχέδια.

Έτσι την βίασε 

Στις 22:10, ο δράστης αντί να γυρίσει σπίτι της την κοπέλα, την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή (η κοπέλα στην κατάθεση της στην Ασφάλεια Κορυδαλλού είπε ότι δεν θυμόταν τη διεύθυνση μόνο περιέγραψε τον χώρο) και εκεί πέρασε στην τελική φάση του νοσηρού του σχεδίου. Κλείδωσε την πόρτα, ύψωσε την ένταση της τηλεόρασης προκειμένου οι γείτονες να μην ακούν τι συνέβαινε στη γκαρσονιέρα,

Το γεγονός διήρκησε μισή ώρα περίπου, με την κοπέλα να αντιστέκεται με όση δύναμη είχε, εκλιπαρώντας τον να σταματήσει. Μετά την ολοκλήρωση της πράξης του ο Πακιστανός και έχοντας αφήσει το γενετικό του αποτύπωμα στην μπλούζα της 17χρονης, τη διέταξε να σηκωθεί και την πήγε στο σπίτι της. Μάλιστα της ζήτησε να μη μιλήσει για όλα όσα φρικτά υπέστη λέγοντας της πως είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από το κατάστημα του Κορυδαλλού.

Σε κατάσταση σοκ, η 17χρονη μετέβη στην Ασφάλεια Κορυδαλλού και κατήγγειλε τον βιασμό της, ενώ αργότερα έδωσε περιγραφή του άνδρα περίπου 30 ετών και το προφίλ που χρησιμοποιεί στο instagram. Στη συνέχεια, παραγγέλθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ η μπλούζα της με το βιολογικό αποτύπωμα του δράστη κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση.