Στο φως έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου από την φυλακή , αλλά και οι φωτογραφίες από την σύλληψή της.

 Σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Star για πρώτη φορά φαίνεται Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της. Στις 30/3/22, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει μεταφερθεί από την Πάτρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

Πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς ότι κατηγορείται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είναι η πρώτη φόρα που ακούει από επίσημα χείλη για το γεγονός πως ο θάνατος της κόρης έχει προέλθει από κεταμίνη.

Η κατηγορούμενη φοράει ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ έχει βαμμένα μαύρα και τα νύχια της. Έχει τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ το βλέμμα της δείχνει να είναι ψύχραιμο και ατάραχο.

 

«Δεν είχε λόγο να κάνει ανακοπή – Ο απινιδωτής δίνει απαντήσεις»

Για την Τζωρτζίνα ένας από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή αναφέρθηκε o Περικλής Νταβλούρος, διευθυντής καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου.

 Μιλώντας στο Live News για την υπόθεση της Πάτρας χώρισε τις περιπτώσεις σε δύο περιόδους, την προ-κεταμίνη και την μετά-κεταμίνη.

 Σχετικά με την Τζωρτζίνα δήλωσε ότι δεν είχε κανένα λόγο να παρουσιάσει ανακοπή: «Ο απινιδωτής δίνει πολλές απαντήσεις. Ο απινιδωτής δεν κατέγραψε κανένα από τα γνωστά αίτια του αιφνίδιου καρδιολογικού θανάτου, αλλά κατέγραψε χαμηλούς παλμούς».

 Εκείνο που έχει περιπλέξει την υπόθεση είναι η εμφάνιση της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, με την ουσία αυτή να αποτελεί το σημείο «κλειδί» που θα ρίξει φως στην υπόθεση.