Νέες αποκαλύψεις ρίχνουν φως στις σκέψεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν πέσει στα χέρια των αρχών με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1 πριν τη σύλληψή της η μητέρα των παιδιών ανησυχούσε για τη σύγκριση της υπόθεση της Καρολάιν με αυτήν της Πάτρας.

Εξάλλου έντονη ανησυχία φαίνεται ότι είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με το πώς σχολιάζει η κοινή γνώμη την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Όλα αυτά βέβαια, ενώ -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις- προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς, ώστε να πιστέψουν ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε θέμα με την καρδιά της.

Την ενόχλησε η σύγκριση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο διάλογος είχε γίνει στις 15/02, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε αναφερθεί από κάποιον καλεσμένο, το όνομα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Αυτό από ότι φαίνεται τη θορύβησε.

«Κωνσταντίνε θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον Μπάμπη;» ρώτησε δημοσιογράφο του ANT1 με τον οποίο βρισκόταν σε επικοινωνία.

«Ναι, μου είπες» της απάντησε ο δημοσιογράφος για να πάρει εκ νέου απάντηση από την Πισπιρίγκου «Πότε; Γραπτά; Δεν έχω τις συνομιλίες μας για αυτό σε ρωτώ. ότι να ναι λένε Αυτό με το δικαστικό λειτουργό με το τηλέφωνο στην Αθήνα ισχύει; Και γιατί τους είπε ότι και με την Καρολάιν έκαναν λάθη; Αφού τον Μπάμπη τον έπιασαν τελικά».

«Είναι αλήθεια ότι είπε ο δικαστικός λειτουργός. Μιλήσαμε μαζί του» της γράφει ο δημοσιογράφος για να απαντήσει η 33χρονη πως «δεν τα έβαλα μαζί του. Απορία ήταν».

Δείτε ολόκληρο τον διάλογο

Η nor – κεταμίνη «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση και να… «κάψουν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σήμερα το MEGA ο ισχυρισμός πως η κεταμίνη χορηγήθηκε -κατά λάθος- από τους γιατρούς στην Τζωρτζίνα καταρρίπτεται. Ο λόγος είναι πως τα ευρήματα των εξετάσεων στο 9χρονο κορίτσι «δείχνουν» πως η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις του MEGA δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτίνα, αφού τόσο από το εν λόγω εύρημα, όσο και από το ρεπορτάζ του Live News αποδεικνύεται πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της Πισπιρίγκου.

Ένα ακόμα επιχείρημα της πλευράς Πισπιρίγκου είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οφείλεται στο γεγονός πως όταν χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

«Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Ένα ακόμα στοιχείο που καίει την 33χρονη μητέρα είναι το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, το οποίο ανέσυραν οι αρχές από τον τάφο του κοριτσιού προ λίγων ημερών.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κατηγορουμένη είχε προβεί πριν το θάνατο της 9χρονης κόρης σε αναζήτηση τοξικών και αναισθητικών ουσιών και συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν, της ήρθαν από τη Google προσφορές για κεταμίνη.

Για την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί ο τρόπος αγοράς τους.

Τα νέα δεδομένα δείχνουν πως η κατηγορουμένη είπε ψέματα στην αστυνομία πως αναζήτησε για πρώτη φορά την ουσία, όταν αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση, ενώ πιθανότατα αυτός να ήταν και ο λόγος που ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η 33χρονη να έχει κάνει αναζήτηση αναισθητικών ουσιών και σε προγενέστερο χρόνο, ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα συμπτώματα που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα.