Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης" η εταιρεία ΤΕΧΑΝ προχώρησε σε μία μεγάλη δωρεά για την ενίσχυση της Νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Α.Φ.) του Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός" για την πτέρυγα νοσηλείας Covid-19. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, καθώς η πανδημία συνεχίζει να πιέζει το δημόσιο σύστημα υγείας και να δημιουργεί μεγάλες ανάγκες στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η ΤΕΧΑΝ με υψηλό το αίσθημα της Ανταπόδοσης απέναντι στην κοινωνία, στηρίζει και τον τομέα της υγείας στη χώρα μας. Σήμερα ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις 9 παραδόσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αφορούσε 240 καλύμματα κεφαλής τύπου TOPFIT Amedic (καινοτόμα καλύμματα κεφαλών υπερηχογράφου).



Στην παράδοση ήταν παρόντες ο κ. Απόστολος Μούργος (Apostolos Mourgos), Πρόεδρος της ΤΕΧΑΝ, η κ. Αναστασία Κοτανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ & Διευθύντρια της Α' Κλινικής Εντατικής Θεραπείας ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και ο κος Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, Διοικητής του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός».