Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος κατέρριψε έναν βασικό ισχυρισμό του Μάνου Δασκαλάκη ότι δούλευε, δηλαδή, «πολλές ώρες την ημέρα και δεν αφιέρωνε όσο χρόνο θα ήθελε στα παιδιά του».

Αρχικά, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη… Από όσα έχουν δει το φως της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία-εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14-15 μήνες».

«Ήταν ασφαλισμένα;»

Στη συνέχεια, ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε: «Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» διερωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

«Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;», αναρωτήθηκε στο τέλος της τοποθέτησής του ο έμπειρος πρώην αξιωματικός.