Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης των θανάτων των παιδιών από την Πάτρα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη «βόμβα», μιλώντας στο MEGA.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» αποκάλυψε ολόκληρη τη λίστα με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας.

«Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό» φέρεται να έψαχνε στο Google σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, ενώ σε άλλη αναζήτηση πληκτρολογεί «αναισθησία στα παιδιά».

Στη συνέχεια προχώρησε σε αναζήτηση «αναισθητικά στα παιδιά» και στη συνέχεια «νυχτερινή επιληψία» και στη συνέχεια «εγκεφαλική ατροφία».

Ακόμη, φαίνεται να έψαχνε ένα φάρμακο, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στον θάνατο, ενώ προχώρησε και σε αναζητήσεις σε ιατρική βιβλιοθήκη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έψαξε στο διαδίκτυο μεταξύ άλλων για:

– Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό,

– Αναισθησία στα παιδιά (σσ: Η κεταμίνη είναι αναισθητική ουσία),

– Αναισθητικά φάρμακα,

– Νυχτερινή επιληψία,

– Εγκεφαλική ατροφία (σσ: Πρόκειται για ένα θέμα που προέκυψε στην πορεία με την Τζωρτζίνα),

– Δραστική ουσία φαινοβαρβιτάλη,

– APANUTIN (σσ: Αντιπηκτικό φάρμακο που σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο φάρμακο),

– ΙΑΤΡΟΤΕΚ (σσ: Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που παρέχει στοιχεία για παθήσεις και φαρμακευτικές ουσίες).

Η διαφήμιση της κεταμίνης

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν μία διαφήμιση για κεταμίνη, γεγονός που δείχνει ότι είχαν γίνει ανάλογες αναζητήσεις από ηλεκτρονικές συσκευές της Πισπιρίγκου. Κι αυτό γιατί, πρόκειται για μία προσωποποιημένη διαφήμιση, από αυτές που «βγαίνουν» στους χρήστες, ανάλογα με τις αναζητήσεις που έχουν ήδη κάνει.

Κάποιος αναζητάει «αθλητικά παπούτσια»; Του βγαίνει σε λίγο, διαφήμιση για αθλητικά παπούτσια…

Με βάση τις παραπάνω αναζητήσεις που φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν θα μπορούσε να της βγει διαφήμιση για κεταμίνη.

Άρα, η αναζήτηση η οποία «μαγνήτισε» τη διαφήμιση για την κεταμίνη, φαίνεται πως μάλλον έχει διαγραφεί από τις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης μητέρας.

Τι απαντάει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας, Όθων Παπαδόπουλος: «Εγώ το έγγραφο που έχω στα χέρια μου από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών περιγράφει μία κατάσταση διαφορετική. Ότι έχει κάνει επίσκεψη σε σελίδα ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου, μέσα στο οποίο υπάρχει η κεταμίνη… Υπάρχει η ροή πληροφοριών μέσω της Google με προσωποποιημένη διαφήμιση, τα λεγόμενα αναδυόμενα παράθυρα, με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο…».

Δεν διαψεύδει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι θα ζητήσει τεστ πατρότητας για κάποια από τα τρία παιδιά

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δελτίο του MEGA, το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη δεν διαψεύδει το γεγονός ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, αναμένεται να ζητήσει τεστ πατρότητας.

Οι πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, έλεγαν ότι ο πατέρας, θέλει να ζητήσει εξέταση dna, για τα δύο μικρότερα κορίτσια: Την Μαλένα που πέθανε σε ηλικία 3.5 ετών και την 6 μηνών Ίριδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πράγματι υπάρχει κλονισμός εμπιστοσύνης ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι και δεν αποκλείεται στο μέλλον να ζητηθεί να γίνει ένα τεστ πατρότητας, κυρίως, για το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, την μικρή Ίριδα.

Η Πισπιρίγκου είχε πει ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της

Σημειώνεται πως νωρίτερα, μια νέα ανατροπή στην υπόθεση ήρθε να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ίδια η 33χρονη μητέρα είχε πει σε παιδίατρο στο νοσοκομείο Παίδων πως η 9χρονη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», είπε χαρακτηριστικά ο παιδίατρος στο MEGA.