Θέματα συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβερνήσεως συζήτησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβερνήσεως Αθανάσιο Στάβερη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Υπουργείου του Αθανάσιο Κοσμόπουλο.

  Κατά την διάρκεια της συναντήσεως των δύο πλευρών συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, πάντα συμφώνως με το ΓΕΕΘΑ, «οι προοπτικές συνεργασίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Διαστήματος και Διεύθυνση Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία δεδομένων, την διαχείριση θεμάτων cyberwarfare και τις υβριδικές απειλές».

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβερνήσεως Αθ.Κοσμόπουλος, είναι Ταγματάρχης ε.α. του Νομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, αρχηγός της Τάξεώς του στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι όταν ήταν επικεφαλής της Στρατολογίας του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) είχε ζητήσει και πέτυχε να περάσει επιτυχώς το Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Στατικού Ιμάντα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών και έτσι φόρεσε δικαιωματικώς τον πράσινο μπερέ και την «πουλάδα» στο στήθος. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το αρχείο του γράφοντος, ο νυν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αθ.Κοσμόπουλος είχαν πραγματοποιήσει κοινό άλμα στατικού ιμάντα με Δυνάμεις Reccon του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών, οι οποίοι είχαν έλθει στην Ελλάδα για εκπαίδευση, και ως αποτέλεσμα του κοινού αυτού άλματος με τους Αμερικανούς είχαν λάβει και τις πτέρυγες αλεξιπτωτιστού των αμερικανών Πεζοναυτών! Τώρα αμφότεροι, εξακολουθούν να υπηρετούν το Ελληνικό Δημόσιο, εν τη ευρεία εννοία, από διαφορετικά, αλλά το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα, «μετερίζια».

 Τέλος, σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει επίσης ευχές μέσω τηλεδιασκέψεως με το προσωπικό Φυλακίων καθώς και με πληρώματα Αεροσκαφών Επιφυλακής (Readiness) και ευχήθηκε προς όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο.