Ρουλα_Πισπιριγκου_10
Ελλάδα

Πάτρα - Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν έχει πλέον επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη - Θα κατατεθεί μήνυση αν ζητήσει τεστ πατρότητας

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία φορά να παραιτηθώ από την υπόθεση», δήλωσε ο δικηγόρος

Για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που εξακολουθεί να απασχολεί και να συγκλονίζει το πανελλήνιο μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδοπουλος.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο», επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Mega.

«Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας», πρόσθεσε.

«Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμενη», πρόσθεσε.


«Θα καταθέσουμε μήνυση εάν προσφύγει σε τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης»

Για το τεστ πατρότητας και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της 33χρονης, για το τεστ πατρότητας. Και οι δύο γονείς είχαν πάει να υποβληθούν σε γονιδιακό έλεγχο και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαινόταν να είχε αμφιβολίες τότε για την πατρότητα, αυτό ίσως θα έπρεπε εάν ήταν αλήθεια, να τον απασχολήσει νωρίτερα. Το ζευγάρι δεν έχει επαφές πλέον, δεν έχουν καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη από τον ίδιο».


Το ανώνυμο τηλεφώνημα

Στα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, στα οποία μια γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή, η οποία έλεγε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, επέρριπτε εμμέσως την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη και για τα οποία ο τελευταίος αναγνώρισε σύμφωνα με πληροφορίες την εν διαστάσει σύζυγό του αναφέρθηκε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δεν έχω απάντηση για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα, είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας», δήλωσε.

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία φορά να παραιτηθώ από την υπόθεση. Βρίσκομαι στη μέση γιατί αυτά που λέει και αυτά που ακούγονται ούτε επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται», συμπλήρωσε.

Τέλος, όσον αφορά στις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστάλησαν 27 διαφημίσεις στον υπολογιστή της, τις οποίες δεν άνοιξε ποτέ, υπογράμμισε καταλήγοντας ο δικηγόρος.