Προβληματισμό προκαλούν τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστέρι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και η μητέρα του κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Τρίτης και όσα είπαν προκαλούν αίσθηση.

Όπως είπε ο δικηγόρος, η 15χρονη πήγαινε στο σχολείο με μακιγιάζ σε χέρια και πρόσωπο, λέγοντας πως είναι μώλωπες που της προκάλεσαν οι δικοί της. Ωστόσο, τρεις συμμαθήτριες της κατέθεσαν πως ήταν ολοφάνερο πως ήταν μακιγιάζ, σε αντίθεση με τον γυμνασιάρχη που δεν κατάλαβε τίποτα, για τον οποίο ο δικηγόρος της οικογένειας άφησε αιχμές.



Οι αποκαλύψεις για την 15χρονη

Όπως είπε η μητέρα του κοριτσιού, ο γυμνασιάρχης ξεγελάστηκε από την 15χρονη και πίστεψε πως είναι θύμα κακοποίησης στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς.

Η 15χρονη είχε επαφές επί 6 μήνες είχε επαφή με τους Ρομά που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ η ηλικιωμένη που τη «φιλοξενούσε» της έλεγε «θα σε παντρέψουμε με Ρομά και θα σου βγάλουμε ταυτότητα».

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε πως όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού», έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της οι Ρομά της άλλαξαν εμφάνιση για να μην την αναγνωρίσουν.