Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
aris
Ελλάδα

Στο γήπεδο του Άρη ο πατέρας του Άλκη Καμπανού - Πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του 19χρονου

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές προσέφεραν στον Αριστείδη Καμπανό τα αναμνηστικά από το πρόσφατο φιλικό που έγινε στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας στην μνήμη του Άλκη

Μέσα σε μια συγκηνισιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα το «παρών» στο Κλεάνθης Βικελίδης, έδωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του γιου του. 

Ο Αριστείδης Καμπανός, μαζί με αντιπροσωπεία βετεράνων του Άρη βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Χαριλάου, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν στον Αριστείδη Καμπανό τα αναμνηστικά από το πρόσφατο φιλικό που έγινε στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας στη μνήμη του Άλκη.Τους βετεράνους εκπροσώπησαν οι Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κώστας Παπαϊωάννου, Κώστας Δράμπης, Κλήμης Γούναρης, Γιώργος Κολτσίδας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Γιώργος Φοιρός, Άγγελος Σπυρίδων και Γιάννης Τζιφόπουλος.
kampanos_

Σύμφωνα με το thesstoday, ο πατέρας του Άλκη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ μεταξύ άλλων έλεγε…: «…ήσασταν τα είδωλα μου όταν ήμουν μικρός σας ευχαριστώ …». Έκανε παράλληλα μια βόλτα με τους βετεράνους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.