Για το αίτημα αποφυλάκισης που σκόπευε να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς και για την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον ANT1, είπε ότι οι συνήγοροι της Πισπιρίγκου ετοιμάζουν κανονικά το αίτημα αποφυλάκισης της, διαδικασία που θα προχωρήσουν παράλληλα με τη διερεύνηση των αιτίων και των συνθηκών θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, για την οποία είπε πως η πλευρά της 33χρονης δεν έχει κάποια ενημέρωση για την πρόοδο τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά από τεχνικούς συμβούλους – πραγματογνώμονες που έχει προσλάβει η πλευρά της κατηγορούμενης και στην εισφορά πολύτιμων, όπως ανέφερε, στοιχείων για την υποστήριξη της κατηγορούμενης.


«Έχει πολλούς ‘εισαγγελείς’ εναντίον της»

Ακόμα, ο συνήγορος της προφυλακισμένης 33χρονης, μίλησε για την προβολή του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης και την αναπαραγωγή όσων σχετίζονται με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στα social media, λέγοντας πως «η προβολή του θέματος γίνεται με μια στάση απέναντι στην κατηγορούμενη.

Πολλοί έχουν ήδη δηλώσει πεπεισμένοι για την ενοχή της. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το αποφασίσει το δικαστήριο. Υπάρχει μια υπερβολή. Κάθε κατηγορούμενος στην Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει έναν Εισαγγελέα, έναν δημόσιο κατήγορο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πολλούς περισσότερους», επισήμανε.