Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
kavala_dolofonia
Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Θρήνος για τη 43χρονη φαρμακοποιό που τη στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της - «Του είχε ζητήσει να χωρίσουν»

Τα παιδιά της οικογένειας είναι 10 και 6 ετών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα , μετά τη νέα οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το kavalapost, το ζευγάρι που έχει δύο ανήλικα παιδιά, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στον γάμο του.

Ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και μετά να κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος.

Εισικότερα, ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους.

Όπως αναφέρει το kavalapost, ο άνδρας ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς αποτέλεσμα.

Τέλος, αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς. Όπως αναφέρει το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών. Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.


Η ομολογία του φονικού

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ένδειξη ότι επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του.