Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έφερε στο φως φωτογραφία - ντοκουμέντο από την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο το 2017.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος αρχικά αναφέρθηκε στην παραβίαση των προσωπικών δεδομένων από την υπόθεση της Πάτρας.

«Υπάρχει παράβαση νομοθεσίας σε αυτή την υπόθεση. Δεν έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα σχετικά με την αθωότητα της 33χρονης. Υπάρχει ένα διαρκές «πήγαινε – έλα» σε αυτή την υπόθεση. Διερευνάται ο θάνατος της Μαλένας, και οι τοξικολογικές της μικρής ήταν σαφέστατες».

Για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μιλούσε με την ιατροδικαστή Τσιόλα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως, «Δεν είναι αφύσικο γιατί ήταν η υπεύθυνη για την ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού».

Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος της 33χρονης δήλωσε πως, η εντολέας του δεν έχει σχέση με την υπόθεση του σπιτιού της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα, και όλα όσα λέγονται σε σχέση με την περιουσία της.

Αποκλειστικό ντοκουμέντο από την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο το 2017

Το εν λόγω το ντοκουμέντο αναφέρει ότι στις 26/1/17, στις 5.15, το νοσηλευτικό προσωπικό έλαβε κλήση από την μητέρα και όχι από την αντλία του παιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο