Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος και κατέστησε σαφές πως αναμένονται μηνύσεις κατά τηλεοπτικών εκπομπών και παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο κ. Παπαδόπουλος προανήγγειλε ουσιαστικά μηνυτήριες αναφορές εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, οι οποίοι έχουν ενοχλήσει την 33χρονη με την παρουσίαση και προβολή ανώνυμων μαρτυριών εις βάρος της.

Τι ενοχλεί την Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, οι λόγοι είναι οι εξής:
  • Λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της.
  • Όσον αφορά στις αναρτήσεις στο Facebook, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.
  • Δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και διαρροές πορισμάτων. Δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
«Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στην δικαιοσύνη», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Και συμπλήρωσε πως «Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο