Ελληνοφρένεια (Ε)
Ελληνοφρένεια (Ε) Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
kavala
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της Άϊντας -«Την στραγγάλισε με το ένα χέρι, ήταν προμελετημένο»

Η μόνη λύση για να ξεφύγει ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί», σημείωσε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις της δολοφονίας της 43χρονης φαρμακοποιού από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα. Μάλιστα, σοκάρουν τα στοιχεία, που έδωσε στο «φως» ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας.

«Αποπειράθηκε υποτίθεται να αυτοκτονήσει στις 23:55, λίγο πριν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Κάποιος, όταν κόβει τις φλέβες του πεθαίνει σε λίγη ώρα», εξήγησε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης Άϊντας Παπαδοπούλου, μιλώντας στο Mega.  

«Ξέρετε γιατί αυτοτραυματίστηκε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία στις 00:00;» συνέχισε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, μιλώντας για τον 55χρονο συζυγοκτόνο. «Τον απειλούσαν ο πατέρας και ο θείος της Άϊντας, του έλεγαν "άνοιξε, θα σπάσουμε την πόρτα!". Η μόνη λύση ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεκρής φαρμακοποιού.

Ακόμη, κάνοντας αναφορά στο χρονικό της δολοφονίας το απόγευμα της Πέμπτης, ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τον χρόνο τέλεσης του στραγγαλισμού της Άϊντας, που τοποθετείται χρονικά στις 17:00. Από εκείνη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα, για επτά ολόκληρες ώρες δηλαδή, ο 55χρονος δολοφόνος κρυβόταν μέσα στο φαρμακείο, δίπλα στη νεκρή 43χρονη, έχοντας κατεβάσει τα ρολά ώστε το κατάστημα να φαίνεται κλειστό.

«Στις 20:00 φαίνεται να κάνει κάτι και το μετανιώνει. Αν όντως έκοψε τις φλέβες του στις 20:00, θα ζούσε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, αποδομώντας πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του 55χρονου ότι δήθεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Με το ένα χέρι στραγγάλισε την Άϊντα», αποκάλυψε μάλιστα ο δικηγόρος Μανώλης Βονικάκης μιλώντας στο Mega, γεγονός που όπως σημείωσε, δείχνει την προμελέτη.

«Τρεις ώρες ήταν μέσα στον χώρο και περίμενε να σκοτεινιάσει! Περίμενε στωικά να πέσει το σκοτάδι για να μπορέσει να φύγει. Είχε σχέδιο απόλυτης απομάκρυνσης από το σημείο. Τα γεγονότα δείχνουν άνθρωπο ο οποίος είχε απόλυτη νηφαλιότητα» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της.

Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών

Αναφερόμενος στα δύο παιδιά της οικογένειας, ο κ. Βονικάκης τόνισε πως τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδερφός της Άιντα, ο Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ.

«Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, ο θείος θέλει να πάρει στην Αμερική τα παιδιά, επεσήμανε ακόμη ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης.